Rietdekkersbedrijf Slager
Samen de beste zorg voor uw rietdak
Menu Menu
Rietdekkersbedrijf Slager
Samen de beste zorg voor uw rieten dak

Rietdekkers Overijssel, betrouwbaar en vakkundig

Rietdekkersbedrijf Slager is gevestigd in het plaatsje Balkbrug te Overijssel. Met het wiedengebied is Overijssel een van de meest toon aangevende rietgebieden van Nederland. Hoofdzakelijk verwerken wij Chinees riet en Wiedenriet op de door ons gedekte daken. 

Wij hebben een enorm vakkundig team die iedere klus met veel enthousiasme ingaan en met echte passie ook uitvoeren voor het optimale resultaat.

De beste rietdekkers rondom Overijssel

Ons bedrijf is gevestigd in Balkbrug in Overijssel en ons team draait al jaren in deze branche mee en hierdoor leveren wij de beste kwaliteit in de omgeving. Wij streven naar:

  1. een duurzaam rieten dak want wij werken alleen met de beste materialen van hoogwaardige kwaliteit;
  2. de beste afwerking van nok tot overige daklijnen. Oog voor detail dat is wat wij belangrijk vinden; 
  3. een rieten dak die geheel naar uw wens is ontworpen.

Wij streven ernaar om de hierboven genoemde punten waar te maken en wij doen het niet voor minder. Wij willen de beste, mooiste en meest strakke rieten daken opleveren want daar wordt u niet alleen blij van, maar wij ook! Om de meeste duurzame rieten daken op te leveren gebruiken wij duurzame materialen en doen dit volgens de richtlijnen van de vakfederatie rietdekkers rondom Overijssel. Deze federatie heeft richtlijnen en kwaliteitseisen opgesteld waar de daken aan moeten voldoen. Dit biedt u extra zekerheid.

Rietdekkers Overijssel, rieten dak

Onze werkzaamheden in de omgeving van Overijssel

Wij zijn een multifunctioneel rietdekkers bedrijf rondom Overijssel. Zo zorgen wij er niet alleen voor dat wij uw rieten dak ontwerpen en leggen, maar vervangen wij ook daken en zorgen voor het onderhoud. Het is erg belangrijk om deze daken tegenwoordig goed te onderhouden.

Om ervoor te zorgen dat uw dak goed onderhouden wordt schrijven wij een adviesplan op maat. Wij willen dat uw schitterende dak ook daadwerkelijk schitterend blijft. Doet u dit niet dan zijn de reparatie kosten velen malen hoger dan als u dit jaarlijks goed laat onderhouden. Onze rietdekkers staan altijd voor u klaar!

Een passend advies en vrijblijvende offertes

Wij zouden niet de beste rietdekkers rondom Overijssel zijn als wij geen geweldige service zouden bieden. Wij zijn iedere dag bereikbaar en wij gaan samen om de tafel zitten om te kijken wat u belangrijk vindt en wat u wilt. Op basis hiervan geven wij een passend advies met een vrijblijvende offerte. U zit nergens aan vast!

Voor kennismaking, advies, of offerte maken wij graag een vrijblijvende afspraak met u. Bekijk onze website of fotoalbum en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij maken zo snel mogelijk een afspraak om samen om de tafel te gaan zitten met een kop koffie om uw wensen te bespreken. Tot snel!

NEEM CONTACT OP!