Rietdekkersbedrijf Slager
Samen de beste zorg voor uw rieten dak
Menu Menu
Rietdekkersbedrijf Slager
Samen de beste zorg voor uw rieten dak

Nieuwbouw

Met veel plezier werken wij aan onze nieuwbouwprojecten en zijn wij inmiddels bekend met verschillende type woningen en opdrachtgevers. 

Elk nieuwbouwproject heeft zijn eigen specifieke eigenschappen en kenmerkt zich door gevarieerde type daken. Rietdekken is van oorsprong een echt ambacht en wordt binnen de moderne architectuur op gevarieerde en creatieve wijze toegepast.

Rietdekkersbedrijf Slager is in staat om verschillende type daken te dekken en kenmerkt zich in betrouwbaarheid en vakbekwaamheid. Aan de hand van uw bestektekeningen en bouwplannen kunnen wij vooraf een offerte maken het benodigde materiaal, materieel en personeel. 

De Bouwplaats

Voor de aanvoer van riet, steigermaterieel en overige materialen; controleren wij vooraf de bouwplaats op toegankelijkheid en ruimte. Er ontstaat door het rietdekken vaak veel afval op de bouwplaats en daarom is het van belang om de bouwplaats schoon en overzichtelijk te houden. 

 

Voorbereiding en controle

Als rietdekkersbedrijf voelen wij ons verantwoordelijk voor het afleveren van een betrouwbaar en kwalitatief goed rieten dak.

De aannemer zorgt voor de dichting van de dakconstructie en plaatst het schroefdak doormiddel van sandwichpanelen. Indien naden en kieren zich voordoen in de dakconstructie, ontstaat er een vergrote kans op vochtschade aan de binnenkant van het riet. Om een goed en duurzaam dak te kunnen waarborgen, controleren wij eerst de dakconstructie op de dichtheid.

Mocht u meer interesse hebben, maak dan een afspraak en laat u geheel vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.

CONTACT