Onderhoud

Riet is een natuurproduct en heeft onderhoud nodig om de levensduur van het dak te verlengen. Door mos en algengroei slibt het dak dicht en heeft het dak geen kans om te drogen en te ademen. Het is daarom zeer verstandig om door een vakbekwame rietdekker het onderhoud te laten plegen aan uw dak.


Preventie en onderhoud

Waar onderhoud begint

Als u kiest voor een rietendak, dan kiest u voor een kunstwerk. Om hoge reparatiekosten aan uw dak te voorkomen, is het van belang om tijdig onderhoud te plegen. Elk dak heeft zijn eigen specifieke eigenschappen en daarom is advies op maat belangrijk. Geef mos en algen geen vrij baan en laat uw vrijblijvend door ons adviseren. 

Onderhoudscontract

U kunt bij ons ook gebruik maken van een onderhoudscontract. Voor bedrag van €65,- per jaar komen wij  jaarlijks uw dak inspecteren. En voeren wij kleine werkzaamheden kosteloos uit. Naderhand krijgt u een overzicht in een rapport van de verrichte werkzaamheden, de staat van uw rieten dak en een advies. Op deze manier bent u altijd goed op de hoogte over de staat van uw rieten dak en kunt onverwachte onderhoudskosten voor zijn. 

Heeft u belang bij een ondehoudscontract?

Neem dan Contact met ons op, of Download direct het onderhoudscontract

3w Media