Rietdekkersbedrijf Slager
Samen de beste zorg voor uw rieten dak
Menu Menu
Rietdekkersbedrijf Slager
Samen de beste zorg voor uw rieten dak

Opleiding Rietdekken

Ben jij binnenkort een echte Rietdekker?

Dus jij bent geïnteresseerd in de opleiding Rietdekken? Groot gelijk! Rietdekken is namelijk een van de mooiste beroepen die er zijn. Als rietdekker zorg je er voor dat het aanzicht van een woning er prachtig uit ziet. Het werk is erg uitdagend, je moet geen hoogtevrees hebben, je werkt in een kleinschalig team en altijd lekker in de buitenlucht. En dat is volgens ons wat het werk zo ontzettend mooi maakt.

Om rietdekker te worden kun je de BBL opleiding tot Dakdekker Riet (Niveau 2) volgen. De opleiding is geschikt voor iedereen, ongeacht ervaring met en op rieten daken. In 2 jaar leer je de basis van het Rietdekkers vak. Kies je er voor om deze opleiding te doen, dan 1 dag in de week naar school voor theorielessen. De rest leer je in de praktijk. Je krijgt dan alle fijne kneepjes van het vak mee van echte professionals. Door de combinatie van theorieonderwijs en prijktonderwijs wordt je volledig klaargestoomd tot echte rietdekker.

Wil jij de Opleiding Rietdekken volgen? Vraag dan nu informatie aan.

Is deze opleiding iets voor jou?

Ben jij enthousiast geworden over het vak? En ben jij niet bang op op hoogte te werken? Vraag dan vrijblijvend informatie aan over de Opleiding Rietdekken via het formulie aan de rechterkant. Wij nemen vervolgens contact met je op om jou alles te vertellen over het vak, de opleiding, jouw collega's en waarom wij jou graag bij ons team willen hebben. Dus grijp deze kans en vraag nu alle informatie over de opleiding aan. En dan spreken we jou hopelijk snel!

Vraag vrijblijvend informatie aan over de opleiding Rietdekken