Rietdekkersbedrijf Slager
Samen de beste zorg voor uw rieten dak
Menu Menu
Rietdekkersbedrijf Slager
Samen de beste zorg voor uw rieten dak

Duurzame rieten daken mét strakke afwerking

Voor zowel nieuwe rieten daken, maar ook bij vervanging, preventie en onderhoud staan wij voor jou klaar! Als lid van de vakfederatie Rietdekkers hebben wij veel expertise en kennis op het gebied van rieten daken. Woon je in de regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen, Ommen, Hardenberg, Balkbrug? Klop dan bij ons aan als specialist zijnde!

Rieten daken plaatsen

Onze werkzaamheden lopen breed uiteen. We werken met zoveel typen rieten daken dat niks te gek is. Heb je voor een nieuwbouwhuis een rietdak nodig? Aan de hand van uw tekeningen en bouwplannen kunnen wij vooraf een offerte maken voor al het benodigde materiaal en personeel. Voordat we beginnen is het belangrijk om de bouwplaats schoon te houden voor onze af- en aanvoer van materiaal. Controleren is de sleutel tot succes! Dit zullen we bij elke stap dan ook uitgebreid doen. Alles om een kwalitatieve dakconstructie op te leveren die jarenlang meegaat.

Rietdak vernieuwen

Heeft je rietdak vernieuwing nodig? Elk rietdak is anders wat betreft levensduur. Het soort riet, de locatie, de vorm van het dak en het gekregen onderhoud draagt hier allemaal aan bij. Bij vernieuwing verwijderen we het oude dak eerst en worden uiteraard gebreken gecheckt. Met ons nieuw geplaatste rietdak kan het weer jaren vooruit!

 

Rietdak isoleren

Vind je duurzaamheid en besparen belangrijk? Dan is isolatie bij een rietdak een echte must! Het zorgt voor minder kou, draagt bij aan het milieu en geeft zelfs extra waarde aan je woning. Er zijn veel verschillende manieren voor een dakisolatie. Lees daarom hier meer.

Rietdak onderhoud

Om te voorkomen dat er gebreken ontstaan voeren wij ook preventieve onderhoudswerkzaamheden uit. Zo zorgt bijvoorbeeld mos en algengroei ervoor dat een rietdak dichtslibt en hierdoor niet kan drogen en ademen. Ons vakbekwame personeel staat graag voor jou en je onderhoud klaar. Uiteraard maken we vooraf een passend onderhoudsplan.

Rieten daken van Rietdekkersbedrijf Slager

Houd onze Facebook in de gaten voor de meest prachtige resultaten! Advies op maat nodig? Mail of bel ons.