Rietdekkersbedrijf Slager
Samen de beste zorg voor uw rieten dak
Menu Menu
Rietdekkersbedrijf Slager
Samen de beste zorg voor uw rieten dak

Rietdekker vacature

Rietdekker vacature bij Rietdekkersbedrijf Slager

Bij Rietdekkersbedrijf Slager hebben we altijd wel een mooie Rietdekker vacature. Want goede collega's, daar zijn we altijd blij mee. Maar wat houdt het vak van rietdekker eigenlijk in? Wat doe je zoal op een werkdag? Daar vertellen we je graag wat over.

Aan het werk als rietdekker

Het vak van rietdekker is veelzijdiger dan je misschien zou denken. Wat wij bij Rietdekkersbedrijf Slager doen is eigenlijk op te delen in drie categoriën:

Al deze onderdelen van het werk maken dat geen dag hetzelfde is. En dat vinden wij ontzettend leuk!

Rietdekker vacature

Onderhoud op rieten daken

Één van de onderdelen van ons vak is onderhouden van rieten daken. Doordat riet een natuurproduct is, heeft het onderhoud nodig om zijn duurzaamheid te behouden. Dit zorgt er neit alleen voor dat het rieten dak langer mee gaat, maar ook dat dure reparatiekosten bespaard blijven. 

Vervanging van rieten daken

Een rieten dak heeft goed onderhoud nodig, dat staat vast. Maar er zijn ook andere elementen die invloed hebben op de levensduur van een rieten dak. Daardoor kan het voorkomen dat een rieten dak op een gegeven moment vervangen moet worden. En dat doen wij natuurlijk graag. Rietdekken is een kunst, en als rietdekker ben jij de kunstenaar. Jij zorgt er voor dat het dak zo gedekt wordt, dat hij weer jaren mee kan!

Isolatie van rieten daken

Het vervangen van een rieten dak neemt een groot voordeel met zich mee: het biedt de perfecte gelegenheid om het dak te isoleren. Voordat het riet er op gaat wordt er een isolerende laag aangebracht zodat het dak na het dekken goed geïsoleerd is. Daardoor kan het vervangen van een rieten dak meteen tot andere werkzaamheden leiden.

 

Ook stageplaatsen bij Rietdekkersbedrijf Slager

Wist je dat je bij ons ook terecht kan voor een mooie stageplek? Als je de opleiding rietdekken volgt en je op zoek bent naar een leuke en vooral leerzame stageplaats dan zit je bij ons aan het juiste adres. We leren je alle fijne kneepjes van het vak; en nog veel meer! Dus ben jij op zoek naar een stage? Neem dan snel contact met ons op!

Rietdekker vacature

Solliciteer nu op de rietdekker vacature

Lijkt het werk van rietdekker jou geweldig? Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen het werkveld? Solliciteer dan nú via het bijgevoegde formulier en vertel waarom je ons team wil versterken. Hopelijk mogen wij jou dan binnenkort verwelkomen tot het team van Rietdekkersbedrijf Slager!

Zelf rietdekker worden?

Heeft u wel eens nagedacht over een carriére als rietdekker? Zelf de mooiste rieten daken creeëren? Dat kan! De opleiding is geschikt voor iedereen, ongeacht ervaring met en op rieten daken. In 2 jaar leer je de basis van het Rietdekkers vak. En u kunt meteen aan de slag. Het is namelijk een BBL opleiding, waarbij u 1 dag in de week naar school gaat en de rest van de week aan het werk gaa tom het vak te leren. Geïnteresseerd?

MEER INFORMATIE OVER DE RIETDEKKER OPLEIDING