Rietdekkersbedrijf Slager
Samen de beste zorg voor uw rieten dak
Menu Menu
Rietdekkersbedrijf Slager
Samen de beste zorg voor uw rieten dak

Op de grens van Overijssel en Drenthe

Onze Rietdekkersbedrijf bij Drenthe is gevestigd in Balkbrug, op de grens van Overijssel en Drenthe. Wij zijn gespecialiseerd in onderhoud, vervanging en nieuwbouw.

Ons rietdekkersbedrijf bij Drenthe

Drenthe is een dynamische provincie die uitnodigt te investeren en ruimte biedt voor creatief ondernemerschap. Hoofdzakelijk doen wij verschillende renovatieprojecten bij o.a. woonboerderijen, rijksmonumenten en beeldbepalende panden. Tevens werken wij samen met de monumentenwacht en realiseren wij projecten in Drenthe, Overijssel en Flevoland.

Rietdekkersbedrijf Drenthe

Als ervaren rietdekkers in Zwolle bieden we twee constructiemogelijkheden voor uw rieten dak: de gesloten en de open constructie. De gesloten constructie voldoet aan de huidige bouwnormen en biedt uitstekende isolatie, wat resulteert in lagere energiekosten. Hoewel deze optie duurder is, vermijdt u hiermee het binnendringen van stof in uw huis, in tegenstelling tot bij de open constructie.

Multifunctioneel rietdekkersbedrijf

Wij zijn niet alleen een rietdekkersbedrijf die alleen rieten daken in de omgeving van Drenthe leggen, maar wij zorgen ook voor onderhoud, reparatie en vervanging. Is uw dak beschadigd of heeft het achterstallig onderhoud? Geen probleem!

Onze rietdekkers staan voor u klaar en voeren elke klus veel veel passie uit om zo het beste resultaat te behalen. Daar wordt u niet alleen blij van, maar wij ook. 

Hét rietdekkersbedrijf van Drenthe

Wij staan niet alleen voor kwaliteit, maar leveren dit ook. Dit doen wij door:

  1. Met alleen de beste materialen te werken die van hoogwaardige kwaliteit zijn.
  2. Op alle details te letten. Ons oog voor detail is erg belangrijk en werken alles strak af van daklijn tot aan het leggen van die ene riet.
  3. Ons te houden aan de kwaliteitseisen en richtlijnen van de vakfederatie voor rietdekkers waarbij wij zijn aangesloten.

Door ons hieraan te houden zorgen wij ervoor dat iedere klus perfect wordt uitgevoerd en met een geweldig resultaat als gevolg. Hieraan kunt en moet u ons ook houden want wij doen het niet voor minder.

Ook uw erfgoed rietdekker in Drenthe

Woont u in of nabij Drenthe? Geen zorgen, wij zijn uw erfgoed rietdekker! Bij Rietdekkersbedrijf Slager begrijpen we de waarde van monumentale gebouwen en hebben we expertise in het restaureren en verduurzamen van rieten daken in Drenthe. We zorgen voor behoud van de originele uitstraling en begeleiden u bij vergunningen. Subsidies en een persoonlijke aanpak maken het plaatje compleet. Neem contact met ons op voor een adviesgesprek of offerte op maat. We staan klaar om uw erfgoed te laten stralen in Drenthe!

Vrijblijvende adviezen en offertes

Ons rietdekkersbedrijf geeft u graag een passend advies met een vrijblijvende offerte dus neem direct contact met ons op en wij gaan zo snel mogelijk met u om de tafel zitten. Zo bespreken wij uw wensen onder het genot van een vers kopje koffie.

Bekijkt u gerust eens onze website, of bezoek een van de volgende pagina's; onderhoudvervanging of constructie. Bent u benieuwd naar onze projecten en wat wij tot nu toe hebben opgeleverd? Een impressie van ons rietdekkersbedrijf vindt u op deze pagina. Neem hieronder direct contact met ons op. Wij zien u graag snel!

NEEM CONTACT OP met ons rietdekkersbedrijf bij drenthe!