Rietdekkersbedrijf Slager
Samen de beste zorg voor uw rietdak
Menu Menu
Rietdekkersbedrijf Slager
Samen de beste zorg voor uw rieten dak

Op de grens van Overijssel en Drenthe

Onze Rietdekkersbedrijf bij Drenthe is gevestigd in Balkbrug, op de grens van Overijssel en Drenthe. Wij zijn gespecialiseerd in onderhoud, vervanging en nieuwbouw.

Ons rietdekkersbedrijf bij Drenthe

Drenthe is een dynamische provincie die uitnodigt te investeren en ruimte biedt voor creatief ondernemerschap. Hoofdzakelijk doen wij verschillende renovatieprojecten bij o.a. woonboerderijen, rijksmonumenten en beeldbepalende panden. Tevens werken wij samen met de monumentenwacht en realiseren wij projecten in Drenthe, Overijssel en Flevoland.

Rietdekkersbedrijf Drenthe

Multifunctioneel rietdekkersbedrijf

Wij zijn niet alleen een rietdekkersbedrijf die alleen rieten daken in de omgeving van Drenthe leggen, maar wij zorgen ook voor onderhoud, reparatie en vervanging. Is uw dak beschadigd of heeft het achterstallig onderhoud? Geen probleem!

Onze rietdekkers staan voor u klaar en voeren elke klus veel veel passie uit om zo het beste resultaat te behalen. Daar wordt u niet alleen blij van, maar wij ook. 

Hét rietdekkersbedrijf van Drenthe

Wij staan niet alleen voor kwaliteit, maar leveren dit ook. Dit doen wij door:

  1. Met alleen de beste materialen te werken die van hoogwaardige kwaliteit zijn.
  2. Op alle details te letten. Ons oog voor detail is erg belangrijk en werken alles strak af van daklijn tot aan het leggen van die ene riet.
  3. Ons te houden aan de kwaliteitseisen en richtlijnen van de vakfederatie voor rietdekkers waarbij wij zijn aangesloten.

Door ons hieraan te houden zorgen wij ervoor dat iedere klus perfect wordt uitgevoerd en met een geweldig resultaat als gevolg. Hieraan kunt en moet u ons ook houden want wij doen het niet voor minder.

Vrijblijvende adviezen en offertes

Ons rietdekkersbedrijf geeft u graag een passend advies met een vrijblijvende offerte dus neem direct contact met ons op en wij gaan zo snel mogelijk met u om de tafel zitten. Zo bespreken wij uw wensen onder het genot van een vers kopje koffie.

Bekijkt u gerust eens onze website, of bezoek een van de volgende pagina's; onderhoudvervanging of constructie. Bent u benieuwd naar onze projecten en wat wij tot nu toe hebben opgeleverd? Een impressie van ons rietdekkersbedrijf vindt u op deze pagina. Neem hieronder direct contact met ons op. Wij zien u graag snel!

NEEM CONTACT OP met ons rietdekkersbedrijf bij drenthe!