Rietdekkersbedrijf Slager
Samen de beste zorg voor uw rietdak
Menu Menu
Rietdekkersbedrijf Slager
Samen de beste zorg voor uw rieten dak

Rieten dak renoveren

Is uw Rieten dak aan vervanging toe, dan wilt u dat dit goed wordt afgehandeld. Rietdekkersbedrijf Slager is een specialist in het renoveren van rieten daken. Geen dak is hetzelfde en met onze expertise en ervaring zorgen we voor een perfecte renovatie van uw rieten dak!

Over Rietdekkersbedrijf Slager

Gevestigd in Balkbrug, Overijssel, ligt Rietdekkersbedrijf Slager. Ons team zit vol met enthousiaste rietdekkers die elke klus vol passie uitvoeren. Wij bieden de volgende zekerheden:

  • Wij werken met de beste kwaliteit materialen voor een duurzaam rieten dak
  • Oog voor detail en streven naar de meest strakke afwerking van daklijn en details.
  • Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs voor een passend advies of een offerte
  • Lid van Vakfederatie Rietdekkers

Meer informatie

De eerste stap van een rieten dak renoveren

De levensduur van een rieten dak is sterk afhankelijk van een aantal factoren: De kwaliteit van het gebruikte riet, de locatie, de dakhelling en het onderhoud. Het renoveren van een rieten dak is nodig wanneer de dikte van het rietpakket en de kwaliteit van het riet niet in orde zijn en reparatie niet meer mogelijk is.

Een rieten dak renoveren begint bij het verwijderen van uw oude dak en houden we het overzichtelijk en schoon door het riet direct af te voeren. Na het controleren van eventuele gebreken in de bestaande kapconstructie, worden in overleg en goedkeuring reparaties uitgevoerd. Uiteraard voorzien wij uw dak altijd van een hoogwaardig dekzeil bij slecht weer.

Rieten dak renoveren

Rieten dak renoveren

Isoleer uw dak bij de renovatie

Zoals u wellicht weet, wordt het verduurzamen van woningen steeds belangrijker. Het geeft meer woongenot, waarde verhoging van uw woning en u draagt natuurlijk een steentje bij aan een schoner milieu. Bij het renoveren van uw oude rieten dak komt uw dak helemaal bloot te liggen. Dit is een perfect moment om meteen te kiezen voor isolatie. Er zijn verschillende manieren om uw woning bij renovatie te isoleren, zoals met isolatiedekens of een isolatiepaneel. Wij beantwoorden graag uw vragen over het isoleren en de mogelijkheden voor uw rieten dak.

ALLES OVER ISOLEREN

Wilt u meer informatie?

Heeft u vragen over ons bedrijf, het onderhoud, vervangen van een rieten dak of wilt u meer informatie? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via 0628651731 of vul ons contactformulier in. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Offerte aanvragen