Rietdekkersbedrijf Slager
Samen de beste zorg voor uw rieten dak
Menu Menu
Rietdekkersbedrijf Slager
Samen de beste zorg voor uw rieten dak

Rieten dak renoveren

Wilt u uw rieten dak renoveren? Dit is een ingewikkelde klus en dit kan niet zomaar afgehandeld worden. Rietdekkersbedrijf Slager is een specialist in het renoveren van rieten daken. Geen dak is hetzelfde en met onze expertise en ervaring zorgen we voor een perfecte renovatie van uw rieten dak!

Of u nu een woning in moderne of traditionele stijl heeft, met een rieten dak geeft u uw woning een uniek aanzicht.

Over Rietdekkersbedrijf Slager

Gevestigd in Balkbrug, Overijssel, ligt Rietdekkersbedrijf Slager. Ons team zit vol met enthousiaste rietdekkers die elke klus vol passie uitvoeren. Wij bieden de volgende zekerheden:

  • Wij werken met de beste kwaliteit materialen voor een duurzaam rieten dak
  • Oog voor detail en streven naar de meest strakke afwerking van daklijn en details.
  • Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs voor een passend advies of een offerte
  • Lid van Vakfederatie Rietdekkers

Meer informatie

 

De eerste stap van een rieten dak renoveren

De levensduur van een rieten dak is sterk afhankelijk van een aantal factoren: De kwaliteit van het gebruikte riet, de locatie, de dakhelling en het onderhoud. Het renoveren van een rieten dak is nodig wanneer de dikte van het rietpakket en de kwaliteit van het riet niet in orde zijn en reparatie niet meer mogelijk is.

Het renoveren van uw dak moet goed gebeuren want dat is de basis voor een duurzaam dak boven uw hoofd waar u jarenlang plezier van gaat hebben. Er is goed vakmanschap ten eerste nodig, maar dat is niet alles. De kwaliteit van het gebruikte riet is even belangrijk om een duurzaam rieten dak te creëren.

Dit is ook de reden waarom wij alleen met het beste riet werken en ook aangesloten zijn bij de vakfederatie rietdekkers. Wij zijn hierdoor op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en voldoen hiermee aan een kwaliteitsstandaard. Wilt u meer weten, heeft u vragen of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem dan hier contact met ons op.

 

Hoe wij rieten daken renoveren

Een rieten dak renoveren begint bij het verwijderen van uw oude dak. We houden het overzichtelijk en schoon door het riet direct af te voeren. Na het controleren van eventuele gebreken in de bestaande kapconstructie worden in overleg en na goedkeuring reparaties uitgevoerd. Uiteraard voorzien wij uw dak altijd van een hoogwaardig dekzeil bij slecht weer.

Rieten dak renoveren

Rieten dak renoveren

Isoleer uw dak bij de renovatie

Zoals u wellicht weet, wordt het verduurzamen van woningen steeds belangrijker. Het geeft meer woongenot, het verhoogt de waarde van uw woning en u draagt natuurlijk een steentje bij aan een schoner milieu.

Bij het renoveren van uw oude rieten dak komt uw dak helemaal bloot te liggen. Dit is een perfect moment om meteen te kiezen voor isolatie. Er zijn verschillende manieren om uw woning bij renovatie te isoleren, zoals met isolatiedekens of een isolatiepaneel. Wij beantwoorden graag uw vragen over het isoleren en de mogelijkheden voor uw rieten dak.

ALLES OVER ISOLEREN

Dé specialist in het renoveren van rieten daken, inclusief monumentale erfgoedpanden!

Bij Rietdekkersbedrijf Slager zijn we ook gespecialiseerd in het renoveren van rieten daken van monumentale gebouwen. We begrijpen de unieke uitdagingen die gepaard gaan met het behoud van het historische karakter en de architectuur van deze erfgoedobjecten. Als erkende erfgoedrietdekkers hebben we de kennis en expertise om dergelijke renovatieprojecten met de grootste zorg en vakmanschap uit te voeren.

Of het nu gaat om het vervangen van beschadigde rietdelen, het herstellen van de dakconstructie of het uitvoeren van een volledige renovatie, wij staan klaar om uw monumentale rieten dak in ere te herstellen. We begrijpen het belang van het behoud van ons cultureel erfgoed en zetten ons in om deze prachtige architectonische juweeltjes te beschermen.

Wilt u meer informatie?

Heeft u vragen over ons bedrijf, het onderhoud, vervangen van een rieten dak of wilt u meer informatie? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via 0628651731 of vul ons contactformulier in.

Daarnaast is er ook de mogelijkheid om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Offerte aanvragen