Rietdekkersbedrijf Slager
Samen de beste zorg voor uw rieten dak
Menu Menu
Rietdekkersbedrijf Slager
Samen de beste zorg voor uw rieten dak

Zoekt u een rietdekker in Zwolle?

Bent u op zoek naar een Rietdekker in Zwolle? Dan maken wij graag kennis met u. Wij zorgen er voor dat uw dak er strak uit komt te zien of u nu een nieuw rieten dak wilt laten leggen of een bestaand dak wilt laten vervangen, isoleren of renoveren.

U kunt bij ons voor verschillende diensten terecht, waaronder onderhoud, isolatie en vervanging. Kortom, wij helpen u met al uw rietklussen.

Een rietdekker nabij Zwolle met duurzame daken

Als rietdekker werkzaam in de omgeving van Zwolle staat duurzaamheid bij ons hoog op de agenda. Wij werken enkel en alleen met materialen van hoogwaardige kwaliteit en hiermee zorgen wij ervoor dat uw rieten daken jarenlang meegaan als dit natuurlijk ieder jaar goed bijgehouden wordt. Deze dienst verlenen wij ook. 

Wij zijn met een team van erg enthousiaste rietdekkers en dit vak is ons passie. Onze klus is alleen geslaagd als de rieten daken strak afgewerkt en opgeleverd zijn en de klant tevreden is! 

Rietdekker in Zwolle

Wij als rietdekker in Zwolle kunnen via 2 constructies uw dak dekken met riet. De gesloten constructie en de open constructie. De gesloten constructie is de constructie die tegenwoordig nog voldoet aan de bouweisen die gesteld worden aan woningen.

Bij deze constructie wordt het riet op een dicht oppervlak bevestigd. Dit heeft een aantal voordelen. Allereerst is dit een goed geïsoleerde manier van rietdekken. En hierdoor blijft uw energierekening laag. Ten tweede valt er geen stof uit het riet in het huis, wat bij de open constructie wel gebeurt. Het enige nadeel aan deze constructie is dat hij duurder is dan de open constructie.

De open constructie

De open constructie bevestigd het riet op een open plek. Hierdoor kan er veel warmte ontsnappen en valt het stof uit het riet in het huis. Een voordeel van dit dak is dat het een lichte bedekking is en u vanuit het huis het riet kunt zien. Dit is voor veel mensen een groot pluspunt.

Onderhoud van uw dak

Ook kunt u bij ons terecht voor onderhoud, isolatie en vervanging van uw rietdak. Riet is een natuurproduct, waardoor het belangrijk is om regelmatig onderhoud te plegen aan uw rietdak. Met regelmatig bedoelen wij in ieder geval 1 keer per jaar.

Uw rietdekker in Zwolle kan voor u een uitgebreid onderhoudsplan opstellen waarmee u zeker weet dat uw dak er altijd goed bij ligt.  

Rietdekker in Zwolle

Ook isolatie en vervanging

Heeft u een ouder rietdak, of is uw dak aan vervanging toe? Ook dan kunnen wij u helpen. Oude rietdaken zijn vaak niet goed geïsoleerd. Wij kunnen er voor zorgen dat er nieuwe isolatie wordt aangebracht en dat uw dak er weer even tegenaan kan.

Ook kan het zijn dat uw dak vervangen moet worden. In dat geval leggen wij een geheel nieuw rietdak, uiteraard met goede isolatie.

Bent u geïnteresseerd?

Een rietdikker nabij Zwolle nodig en bent u geïnteresseerd in één van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met uw rietdekker in Zwolle op of vraag een offerte aan via onderstaande buttons. Dan gaan we samen kijken wat we voor u kunnen betekenen.

  1. lid vakfederatie Rietdekkers
  2. vakkundig team
  3. advies en onderhoudsplan

OFFERTE AANVRAGEN  CONTACT OPNEMEN

 

Zelf rietdekker worden?

Heeft u wel eens nagedacht over een carriére als rietdekker? Zelf de mooiste rieten daken creëren? Dat kan! De opleiding is geschikt voor iedereen, ongeacht ervaring met en op rieten daken. In twee jaar leer je de basis van het Rietdekkers vak. En u kunt meteen aan de slag. Het is namelijk een BBL opleiding, waarbij u 1 dag in de week naar school gaat en de rest van de week aan het werk gaa tom het vak te leren. Geïnteresseerd?

Meer informatie over de rietdekker opleiding