Rietdekkersbedrijf Slager
Samen de beste zorg voor uw rietdak
Menu Menu
Rietdekkersbedrijf Slager
Samen de beste zorg voor uw rieten dak

Uw Rietdekkersbedrijf in Overijssel

Bent u op zoek naar een Rietdekkersbedrijf in Overijssel? Dan zijn wij de partij die u zoekt. Wij hebben jarenlange ervaring en we voeren elke klus vol passie uit. Wij gebruiken enkel materialen van de beste kwaliteit. Daardoor krijgt uw rietdak een strakke uitstraling en kunt u jarenlang van dit dak genieten.

Ons Rietdekkersbedrijf in Overijssel

Ons Rietdekkersbedrijf in Overijssel werkt volgens een aantal zekerheden! Dit betekent dat u een vast team van rietdekkers kunt verwachten die allemaal gepassioneerd zijn over hun vak. Dit zorgt er voor dat zij niet klaar zijn voordat het dak strak afgewerkt is en er naar elk detail is gekeken. 

Rietdekkersbedrijf in Overijssel

Kies voor duurzaamheid

Natuurlijk moet het dak er strak uitzien. Maar het is ook belangrijk dat het dak duurzaam is en in ieder geval jaren meegaat! Daarom zijn wij als rietdekkersbedrijf in Overijssel lid van de Vakfederatie Rietdekkers. Dit houdt in dat wij moeten voldoen aan verschillende kwaliteitseisen en richtlijnen die door de vakfederatie gesteld zijn. Daarnaast kopen wij met veel aandacht en energie ons riet in, waardoor wij altijd topkwaliteit kunnen leveren. En zo kunnen wij voor u een duurzaam rietdak dekken.

Welke diensten kunnen wij aanbieden

Wij bieden verschillende diensten aan waar u gebruik van kunt maken. Natuurlijk kunnen wij uw dak van riet voorzien. Dit kan via twee constructies: de gesloten en de open constructie. 

  • Bij de gesloten constructie wordt het riet op een dichte onderlaag bevestigd. Dit heeft als voordeel dat het dak uitstekend geïsoleerd is (een rc-waarde van 4.0 of hoger) en u hierdoor een lagere energierekening heeft. Ook is er een grote mate van brandveiligheid en blijft het huis vrij van stof wat normaliter uit het riet komt. Het nadeel is dat dit in eerste instantie een dure constructie is.

 

  • De open constructie is de 'traditionele' constructie. Deze constructie heeft als voordeel dat hij licht is en dat u van binnenuit het riet kunt zien. Dit is voor veel mensen een groot pluspunt. Wel heeft deze constructie een aantal nadelen. Allereerst is de isolatiewaarde 0 rc. U verliest dus veel warmte wat een hoge energierekening tot gevolg heeft. Ook komt er veel stof uit het riet. Ten slotte is deze constructie weinig brandveilig, wat weer een hoge verzekeringspremie tot gevolg heeft. Deze constructie voldoen ook niet meer aan de huidige bouweisen.

Onderhoud en isolatie

Naast het rietdekken kan ons rietdekkersbedrijf in Overijssel u ook helpen bij het onderhoud van het dak. Aan de hand van een jaarlijks onderhoudsplan zorgen wij er voor dat uw rieten dak altijd tip-top in orde is. Ook voor isolatie en vervanging kunt u bij ons terecht. Laat u uw rieten dak vervangen, dan kunnen wij dit meteen goed isoleren. Zo slaat u twee vliegen in een klap.

Rietdekkersbedrijf in Overijssel isolatie

Wilt u informatie hebben?

Wilt u geheel vrijblijvend informatie hebben over een van onze diensten? Dat kan. Neem contact met ons op en wij bespreken samen de mogelijkheden. Ook kunt u direct via onderstaande button een offerte aanvragen. Ook wel gemakkelijk he?

OFFERTE AANVRAGEN